WOMAN'S REVIEW: Star Wars - The Force Awakens

0 Comments


Επιτέλους βγήκε και η πολύ-αγαπημένη ταινία που όλοι περιμέναμε, μικροί και μεγάλοι, στην μεγάλη οθόνη και η αίσθηση που μας αφήνει είναι με μια λέξη νοσταλγία. Μπορεί να μην ήμουν από τους φαν του Star Wars αλλά από την αρχή μέχρι το τέλος η ταινία με είχε καθηλώσει. Για αρχή να τονίσω ότι είδα μόνο την τριλογία (IV, V, VI) μια εβδομάδα πριν πάω στην πρεμιέρα του έβδομου επεισοδίου και παρ' όλα αυτά ανυπομονούσα να δω την συνέχεια.

Η ταινία σου θύμιζε πάρα πολύ τα προηγούμενα "καλά" επεισόδια σε όλους τους τομείς και αυτό ήταν που σου έφερνε αυτή την γλυκιά νοσταλγία. Εκπληκτικά εφέ και χωρίς υπερβολές, όπως είχαμε δει σε άλλες ταινίες. Απίστευτη μουσική επιμέλεια για άλλη μια φορά, που σε έκανε να ανατριχιάζεις. Αλλά το σίγουρο είναι πως αυτό που έκανε την τεράστια διαφορά ήταν η ερμηνεία των πρωταγωνιστών. Οι χαρακτήρες αυτής της ταινίας ήταν πραγματικά καθηλωτικοί, καινούριοι και παλιοί, και ήταν ο λόγος που απολάμβανες τόσο πολύ την πλοκή της ταινίας. Και φυσικά για άλλη μια φορά δεν λείπουν οι ανατροπές στο τέλος και η συγκίνηση.

Το σίγουρο είναι πως δικαίωσαν κάθε φαν (και μη), που περίμενε πως και πως την προβολή του νέου επεισοδίου και τον άφησαν να περιμένει με ανυπομονησία την συνέχεια. Θα κλείσω λέγοντας ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους geeks του Star Wars που ήταν στην πρεμιέρα και από την αρχή μέχρι το τέλος δεν έπαψαν να χειροκροτούν και να απολαμβάνουν. Μία από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα ποτέ μου.

0 σχόλια:

Από το Blogger.